Fotogalerie Mieke

43 2019 fotografie mieke

Fotogalerie Mieke; spontaan, creatief, ongedwongen en puur!

Omdat .... je de hele familie op de gevoelige plaat wilt vastleggen, die ene speciale foto een bijzondere plek in huis verdient, je iemand wilt verrassen met een spannende foto van jezelf, om jouw zwangerschap vast te laten leggen of omdat je gaat trouwen! 

Fotografie en mensen blijven mij uitdagen en inspireren! Een  mooie en tastbare herinnering  van een leuke, creatieve fotosessie, een mooie wanddecoratie tot een fotoserie met een bijzonder ontwerp in boekvorm. Deze boeken maak ik zelf in het formaat waar jullie voorkeur naar uit gaat.  

Diverse Portretsessies van jezelf maar ook van je hele familie of met vrienden; een uitje bij Fotogalerie Mieke in de Theaterzaal van Koonings. 

"Wat word je toch snel groot!", leg het eerste jaar van jouw kleine spruit vast met de Baby Galerie. 

Met  Sfeerfotografie laat je alle belangrijke herinneringen in boekvorm vastleggen om nooit te vergeten. Of het nu gaat om de verjaardag van jouw zus die 50 jaar word of de begrafenis van jouw allerliefste opa. 

Stijlvol, speels en een tikje ondeugend! Kies dan voor de Boudoir sessie met als eindresultaat een mooie foto op bijv. aluminium. 

Trouwen! De bijzondere en kleine geluksmomenten van jullie vastgelegd in unieke beelden. 

Je bedrijf professioneel gefotografeerd met Bedrijf in Beeld. 

Kies voor Combikunst voor een persoonlijke en unieke wanddecoratie in samenwerking met kunstenares Ellen Voets.

De feestdagen staan weer voor de deur, wie ga jij verrassen?

Eventueel met een cadeaubon op maat, ook leuk als uniek cadeau in het Kerstpakket. Kijkje nemen of heb je vragen? Je bent van harte welkom in mijn fotogalerie in het pand van Koonings the Wedding Palace. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0493-353101. Ik ben iedere dag telefonisch bereikbaar maar werk op afspraak.

Fotogalerie Mieke

Dukaat 5
5751 PW Deurne
0493-353101
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.fotogaleriemieke.nl