Bufkes Deurne

46 2019 bufkes

Bufkes... Gastronomisch in combinatie met Limburgse gastvrijheid! Met passie en gedrevenheid bereiden wij al meer dan 20 jaar de lekkerste broodjes, vers voor onze gasten. Met de beste ingrediënten maken we de lekkerste broodjes. Daarom zijn we niet alleen Limburgs gastvrij, maar doen we ook aan 'gastronomie'; de kunst van smaak en proeven.

Voor ons is een 'Bufke' - wat in het Belgisch-Limburgs 'lekker hapje' of 'lekker tussendoortje' betekent - dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. Onze Bufkes zijn al sinds 1996 een combi van de allerbeste producten. Verse ambachtelijk bereide broodjes, zeer rijkelijk belegd met smakelijke, verse en eerlijke ingrediënten, gebaseerd op traditionele recepten. Die filosofie maakt onze broodjes, warm of koud, uniek. Toppers zoals het broodje Werrem Sjink - ter plekke vers van het mes gesneden - en de Limburger zijn inmiddels beroemd in Nederland. Naast onze warme of koude broodjes kun je bij Bufkes ook genieten van huisgemaakte maaltijdsoepen, frisse salades, verrassende menu's, koude en warme dranken, verse sappen, zoetwaren en grillproducten.

We zijn constant bezig en zoekend naar nieuwe smaken en combinaties. Onze gastronomische aard zorgt ervoor dat we je altijd weer blijven verrassen. Geen trends, maar echte smaak proeven, dat is Bufkes!

Laat je bij elk bezoek verwelkomen met een warme glimlach. Wat je ook kiest, warm of koud, de pure smaak proef je gelijk! Voor jong en oud is het betaalbaar genieten bij Bufkes. Je ziet wel, bij Bufkes houden we van onze gasten. En daarom kom je terug..

Bufkes Deurne

Wolfsberg 29
5751 GX, Deurne
0493-354126
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bufkes.nl