Holten van de Wal B.V.

48 2019 holten van der wal

BPG Holten van de Wal levert bouwmaterialen aan heel Deurne en ver daar buiten. Wij zijn er voor aannemers, zzp’ers en particuliere klussers die thuis gaan verbouwen. BPG Holten van de Wal levert bouwmaterialen aan heel Deurne en ver daar buiten. Wij zijn er voor aannemers, zzp’ers en particuliere klussers die thuis gaan verbouwen. 

Achter Holtens molen staat onze winkel van ruim 1.000 vierkante meter. Hier vind je een ruim assortiment aan bouwmaterialen: hout, plaat, afbouw, elektra, gereedschap en alles wat je nodig voor jouw bouwproject. Onze medewerkers helpen je op weg met deskundig advies. In ons magazijn hebben we een grote voorraad hout- en plaatmateriaal, isolatie en dakbedekking, zodat we altijd snel kunnen leveren. Onze chauffeurs bezorgen jouw materialen tot op de bouw of bij je thuis. Snel, volledig en op de juiste plek, zodat jij aan de slag kunt. Afhalen kan natuurlijk ook. 

We nodigen je van harte uit in onze winkel. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 7.30 tot 18:00. Op zaterdag van 8.00 tot 13:00 uur

Holten van de Wal B.V.

Veldstraat 37
5751 AA Deurne
0493-312370  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.holtenvandewal.nl