D. Toeback B.V. Automotive Professionals

50 2019 dtoeback

D. Toeback Automotive Professionals is een initiatief van Dennis Toeback. Bij ons kunt u terecht voor de beste autoschadeherstellers en monteurs op flexibele basis.D. Toeback Automotive Professionals is een initiatief van Dennis Toeback. Bij ons kunt u terecht voor de beste autoschadeherstellers en monteurs op flexibele basis.

Gespecialiseerd in autoschade
Met ruim twintig jaar ervaring in de autoschade en zijn passie voor automotive, is Dennis bekend met alle aspecten binnen de autoschade-branche. Zowel op de werkvloer als op managementniveau. In de jaren die hij als vestigingsmanager heeft gewerkt, zijn hem twee dingen opgevallen: Om efficiënt op kosten te managen is het van belang dat je kunt schakelen met de grootste kosten, de loonkosten. Met 20% van je personeel op flexibele basis kun je makkelijk meebewegen op de omzet.  En ‘good men are hard to find’, oftewel het is moeilijk om goede medewerkers te vinden, zeker in de autobranche.

Missie
Het is de missie van D. Toeback Automotive Professionals om de kwaliteit van flexibele medewerkers binnen de autoschade-branche naar het hoogste niveau te brengen en te houden.  Om zowel de opdrachtgever als kandidaat volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op belangrijke zaken.

Het specialisme van D.Toeback Automotive professionals op het gebied van autoschade zorgt voor de hoogste kwaliteit kandidaten.

D. Toeback B.V. Automotive Professionals

Kerkstraat 14
5751 BH Deurne
T: +31 (0)622 050 761
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dtoeback.com