Mennen verlichting

03 2020 mennen verlichting

Mennen verlichting is leverancier van design lampen in de breedste zin van het woord. Van klassieke hanglampen tot moderne vloerlampen, alles is op deze online winkel te vinden. Energiezuinige LED lampen zijn ook ruim vertegenwoordigd. Hoofdgroepen: vloerlampen, wandlampen, kinderlampen, hanglampen, plafondlampen en tafellampen.Mennen verlichting is leverancier van design lampen in de breedste zin van het woord. Van klassieke hanglampen tot moderne vloerlampen, alles is op deze online winkel te vinden. Energiezuinige LED lampen zijn ook ruim vertegenwoordigd. Hoofdgroepen: vloerlampen, wandlampen, kinderlampen, hanglampen, plafondlampen en tafellampen.
Onze totale collectie lampen duidelijk onderverdeeld in de groepen: Vloerlampen, Wandlampen, Tafellampen, Hanglampen, Plafondlampen, Spots en Kinderlampen. Licht in uw huis begint bij mennen verlichting. Een selectie van armaturen waarvan wij denken dat deze goed bij elkaar passen kunt u bekijken via de hoofdgroep series.
Mennen verlichting is een winkel in verlichtingsartikelen, en is in Deurne al 15 jaar een begrip, voor de verkoop van allerlei soorten lampen van diverse leveranciers .Wij hebben ook een ophang service voor de lampen die bij ons zijn gekocht. Mochten er nog vragen zijn dan helpen wij jullie daar graag mee in onze winkel alvast bedankt Mennen verlichting.
OpeningstijdenMaandag: GeslotenDinsdag - Donderdag: 9:00-12:30 en 13:30-18:00Vrijdag: 9:00-12:30 en 13:30-20:00Zaterdag: 9:00-17:00

Mennen verlichting

Stationsstraat 58
5751 HG Deurne
0493-310928
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.mennenverlichting.nl