Van Houts Waterstraalsnijden BV

04 2020 van houts

Enkele jaren geleden “geboren” uit passie en liefde voor het vak van natuursteen- en keramiekverwerker en opgezet door Henri van Houts. Vol trots en gedrevenheid worden er dagelijks keukenbladen, wastafelmeubels, zwembadranden en ander hoogwaardig maatwerk geproduceerd. “De filosofie binnen mijn bedrijf is om maatwerk te kunnen leveren dat minimaal aan het verwachtingspatroon van onze klanten voldoet, zodat de faal- en servicekosten zo laag mogelijk blijven en nagenoeg tot nul worden gereduceerd. Hoogwaardig maatwerk neemt absoluut niet meer tijd in beslag, maar wordt bereikt door de manier waarop ikzelf en mijn medewerker in het productieproces én in de beleving van het product staan. Enkele jaren geleden “geboren” uit passie en liefde voor het vak van natuursteen- en keramiekverwerker en opgezet door Henri van Houts. Vol trots en gedrevenheid worden er dagelijks keukenbladen, wastafelmeubels, zwembadranden en ander hoogwaardig maatwerk geproduceerd. “De filosofie binnen mijn bedrijf is om maatwerk te kunnen leveren dat minimaal aan het verwachtingspatroon van onze klanten voldoet, zodat de faal- en servicekosten zo laag mogelijk blijven en nagenoeg tot nul worden gereduceerd. Hoogwaardig maatwerk neemt absoluut niet meer tijd in beslag, maar wordt bereikt door de manier waarop ikzelf en mijn medewerker in het productieproces én in de beleving van het product staan. Een team, dat elkaar goed begrijpt, aanvoelt en op elkaar is ingewerkt, bepaalt uiteindelijk zowel de kwaliteit als de productiedoorlooptijd en dus ook het uiteindelijke resultaat van mijn bedrijf”.
Passie voor perfectieWe denken erover na, voeren het uit en monteren ter plaatse. Precies zoals u dit wilt en met een zeer hoge mate van perfectie. We staan 100% achter onze kwaliteit, en niets minder! Door onze vele jaren ervaring in het produceren van maatwerk voor diverse toepassingen zijn we in staat om u het beste advies te geven. We verwerken een grote diversiteit aan materialen zoals graniet, marmer en composiet, maar onze specialiteit is keramiek zoals Neolith, Dekton, Laminam. Uit keramische tegels produceren wij ook zwembadranden, traptreden e.d.
VisieHet aloude gezegde ‘eerst denken dan doen’ is zeker bij ons van toepassing. Graag gaan we met u, en uw klant, in gesprek en kunnen adviseren  in zowel materiaalkeuze als technische aspecten. Omdat we zelf de productiemogelijkheden in huis hebben weten we waarover we praten. Indien gewenst monteren wij op locatie. Zo blijven de lijnen kort en duidelijk. Met ons motto denken, doen, maken halen we het maximale uit uw wensen.
WaterstraalsnijdenIn het hart vans ons bedrijf staat een geavanceerde waterstraalsnijmachine, waarmee we zelfs onder een schuine hoek van 55 graden kunnen snijden. Nagenoeg iedere gewenste vorm kunnen we snijden uit een grote diversiteit aan materialen. Dit tot een maximale dikte van 150 mm. Wij hebben een ruime ervaring in het snijden van de door ons gebruikelijke materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek.

Van Houts Waterstraalsnijden BV

Dukaat 3a
5751 PW Deurne
0493-745410
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vanhoutswaterstraalsnijden.nl