Atmaram

23 2020 atmaram

Expertise:

• Mediator / Conflictbemiddelaar

• Interim HR Professional

• Coach Team Ontwikkeling

• Trainer

Atmaram is een adviesbureau met als doel organisaties, leidinggevenden en hun medewerkers tot de gewenste versterking, beweging en verandering te brengen door ondersteuning op het gebied van Management & Organisatie en Mensen & Cultuur.Atmaram is een adviesbureau met als doel organisaties, leidinggevenden en hun medewerkers tot de gewenste versterking, beweging en verandering te brengen door ondersteuning op het gebied van Management & Organisatie en Mensen & Cultuur.
De missie van Atmaram is om bedrijven succesvoller te laten zijn door de ­gewenste beweging te brengen in het management, de processen en de medewerkers van de organisatie. 
Openheid, oprechte aandacht, vertrouwen, gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid zijn steekwoorden die ­leidend zijn in de contacten met mensen.Atmaram werkt vraag-georiënteerd waardoor de dienstverlening en ­aanpak afgestemd is op de specifieke ­vragen van de klant. Atmaram werkt voor een grote variëteit aan klanten, zowel profit- als non-profit organisaties, van grote internationale bedrijven tot MKB-­bedrijven, binnen diverse sectoren.
Nieuwsgierig of hulp nodig op het ­gebied van uw organisatie en/of medewerkers? Bel of email gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Atmaram

Annerie van der Sterre
06-51664784
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.atmaram.nl