Keukencentrum Berkers

45 2018 Keukencentrum Berkers

Keukencentrum Berkers een familiebedrijf sinds 1974 en is al sinds die tijd toonaangevend in de keukenbranche. Door onze jarenlange ervaring zijn wij als keukenzaak in staat al uw persoonlijke wensen te realiseren in een bijzonder mooi ontwerp. Wij creëren niet alleen een nieuwe keuken maar ook een nieuwe leefomgeving

Keukencentrum Berkers levert de mooiste keukens, in Deurne en omstreken!

Al meer dan 40 jaar voorzien wij onze klanten van complete, duurzame en degelijke keukens. In onze showroom, van maar liefst 1500 m2, laten wij u graag al onze mogelijkheden zien. Keukencentrum Berkers heeft keukens voor ieder budget en levert keuken in allerlei soorten, zoals landelijke keukens, design keukens, greeploze keukens, tijdloze keukens en maatwerk keukens.
Wij maken voor u, geheel vrijblijvend, een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt van hoe uw keuken eruit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij dit ontwerp zelfs op groot scherm bij ons in de showroom aan u presenteren. Na de presentatie van het ontwerp, ontvangt u van ons direct een duidelijke, heldere offerte met een scherpe netto prijs.

Keukencentrum Berkers

Florijn 10 a
5751 PC Deurne
0493 312570
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.keukencentrumberkers.nl