Ames Deurne

46 2018 ames

 

Professioneel sportcentrum Ames onderscheidt zich niet alleen door persoonlijke aandacht voor uw trainingsdoel met trainingsschema’s en begeleiding van instructeur of fysiotherapeut maar ook door up to date trainingsmogelijkheden zoals de Ames App. met al uw meetgegevens en trainingsschema’sinzichtelijk met functional training en cardioapparatuur met google maps en internetverbinding, kracht apparatuur van Hammer Strength en Matrix en meer dan 30 groepslessen per week met instructeur/trice inclusief gebruik van 2 squashbanen en een zonnebank.

Diëtiste
Gezond en fit! Twee woorden waar we allemaal veel waarde aan hechten. Voeding is een van de grootste onderdelen die bepaalt of het lichaam gezond en fit is.
Ben je toe aan een gezondere leefstijl en wil je graag van je overgewicht af? Ben jij klaar om de knoop door te hakken en de knop om te zetten? Diëtiste Kelly Bird helpt je door middel van persoonlijke en professionele begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en bijpassende leefstijl. Ook het verbeteren van je sportprestaties kan worden bevorderd door een goed voedingsadvies.

Aan de hand van een vrijblijvend intake gesprek bepaalt de diëtiste welke vorm dieet het best bij je past zodat het begeleidingsproces zo goed mogelijk kan verlopen. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden bij uw fitnessinstructeur.

Sportcentrum Ames
Energiestraat 3
5753 RN Deurne
Tel:0493 316647
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.amesdeurne.nl