Autobedrijf Van Tilburg

52 2018 vantilburg auto

Autobedrijf Van Tilburg is al sinds 1974 gespecialiseerd in het merk Volvo. Graag maken wij u wegwijs door u op een persoonlijke en transparante manier te informeren over dit ijzersterke Zweedse automerk.

Uiteraard staat het bieden van hoogstaande kwaliteit bij ons voorop. Daarnaast onderscheiden wij ons door het verlenen van volwaardige en eerlijke service. Dit maakt ons tot een op-en-top Volvospecialist wat, en daar zijn we best trots op, inmiddels heeft geleid tot een jarenlange binding met veel van onze klanten.

U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket op Volvo gebied. Dat wil zeggen; de nieuwste modellen, betrouwbare occasions en uiteraard het onderhoud aan uw Volvo dat volgens vastgestelde normen en eisen wordt uitgevoerd.

Dit doen we voor u
Online ontwikkelingen gaan razend snel vandaar de Auto van Tilburg App. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van alle actuele ontwikkelingen, collectie en bestaat de mogelijkheid om direct schade te melden. Tevens kun u via een Chat sessie met ons in contact komen.

De Auto van Tilburg App is gratis te downloaden via App store en Play store.

Autobedrijf van Tilburg

Dukaat 1
5751 PW Deurne
0493 - 313542
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autovantilburg.nl