Kinderdagverblijf Bert en Ernie

10 2019 bso bert en ernie

Kinderdagverblijf Bert en Ernie in Vlierden is een kleinschalige buitenschoolse opvang en kinderdagopvang, waar een uitgebreid pedagogisch beleid hand-in-hand gaat met knus- en gezelligheid. Kinderdagverblijf Bert en Ernie in Vlierden is een kleinschalige buitenschoolse opvang en kinderdagopvang, waar een uitgebreid pedagogisch beleid hand-in-hand gaat met knus- en gezelligheid. 

Bij ons kan uw kind spelenderwijs de wereld ontdekken en vriendjes maken in een geborgen thuissituatie. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van uw kind op verschillende gebieden, zoals op educatief vlak. 

Persoonlijke betrokkenheid bij zowel kind als ouders staat bij ons voorop.Kinderdagverblijf en BSO Bert en Ernie werd 21 jaar geleden, in 1997, opgericht als kleinschalige kinderdagopvang met twee groepen. Een voor baby’s en dreumesen en een voor peuteropvang. Sinds enkele jaren is daar de buitenschoolse opvang bijgekomen. Deze verzorgt de voor- en naschoolse opvang en opvang in schoolvakanties. Onze kinderopvang staat bekend om de grote persoonlijke betrokkenheid bij zowel kinderen als ouders. 

Onze visie en werkwijze
Bij Bert en Ernie is er samen een leuke dag van maken het devies. Gezellig samen spelen, zingen, lezen, puzzelen, knutselen, wandelen en knuffelen.
Onze visie en werkwijze hebben wij op schrift gesteld. Een uittreksel van dit pedagogisch beleid kunt u opvragen bij een van onze leidsters. Het pedagogisch beleid is zeer uitgebreid en gaat diep in op verschillende aspecten van ontwikkeling van kinderen

Maandag         07:30-18:00 uur
Dinsdag          07:30-18:00 uur
Woensdag       07:30-18:00 uur
Donderdag      07:30-18:00 uur
Vrijdag            07:30-18:00 uur

Kinderdagverblijf Bert en Ernie

Einsteinstraat
6C5756 AX Vlierden
0493-323737
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kdv-bertenernie.nl