Schiks - dé interieurspecialist

15 2019 schiks

Voor de grote en (hele) kleine merken
Precisie en perfectie, Schiks staat al vele jaren bekend om haar gastvrije overzichtelijke winkel waar heel veel (nieuws) te zien is. Met professionaliteit, actualiteit en een goed prijs-kwaliteitsbeleid. Van voorbereiding tot realisatie van kennis tot kunde. Geen produkten/onderdelen uit het buitenland, wij kiezen zoveel mogelijk dicht bij huis. Gewoon vertrouwd, ook na vele jaren. Want wat u belangrijk vindt, vinden wij nòg belangrijker!

Het mooie van Schiks is dat zij zowel de exclusieve merken mogen voeren met een hoog onderscheidend vermogen, maar ook voordelige alternatieven kan aanbieden!
Van woonkamer tot werkkamer, de interieurspecialisten van Schiks creëren samen met u een passende sfeer voor elke ruimte zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Kom langs in Deurne voor persoonlijk en vrijblijvend advies of neem contact op via 0493 - 312 586

Gelukkig betekent bij Schiks zelden dat je hele interieur voor veel geld op de schop moet. Want als het goed is leggen wij een stevige basis in je interieur, waar je nog jaren van kunt genieten. Een basis die mooi blijft. Zodat je woning van binnen met een paar nieuwe woonaccessoires of een likje verf in de nieuwste modekleur weer helemaal fris en eigentijds uitziet. Eigenlijk een hele slimme en verantwoorde investering dus zo’n bezoekje.

Vakwerk, vakmensen
Twee linker handen of simpelweg geen tijd om zelf het installeerwerk in je woning te verrichten? Schiks heeft eigen vakmensen in huis die je ontzorgen. Het installeerwerk wordt dus volledig door schiks verzorgd: Met vakmannen pur sang!

Schiks - dé interieurspecialist

Stijn Streuvelslaan 48
5751 XZ Deurne
0493 - 312 586
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.schiksdeurne.nl