Walker Campingstyle B.V.

17 2019 walker

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland! Het merk Walker is omstreeks 1954 opgericht en het is nog steeds een echt Nederlands familiebedrijf waar met veel zorg en beleving topkwaliteit wordt geproduceerd.

Topkwaliteit en duurzaamheid
We beschikken over de laatste designtechnieken om de ontwerpen van onze Walker produkten tot in detail te kunnen uitwerken en te perfectioneren. Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers spelen een grote rol in het kwaliteitsproces.

Ambachtskennis en ervaring
Onze voortenten en luifels en voorzonluifels worden geconfectioneerd in ons eigen moderne atelier in het Brabantse Deurne. In de loop der jaren hebben wij veel ambachtskennis en ervaring opgebouwd wat tot uiting komt in onze ­styling, uitvoering en kwaliteit. Wanneer u kiest voor Walker dan bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Fabrieksshowroom
In onze showroom, op de 1e verdieping, staat de gehele collectie Walker voortenten en accessoires opgesteld. Wilt u voortenten bekijken die niet bij uw dealer opgesteld staan dan bent u bij ons van harte welkom!
De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9-17u. Wij geven u graag tekst en uitleg om u te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Walker Campingstyle B.V.

Florijn 3
5751 PC Deurne
0493 31 48 28
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.walker.nl