Tomassa Tenten

18 2019 tomassa

Tomassa is al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor het perfectioneren van feesten. Wilt u een tent huren of kopen, dan bent u aan het juiste adres.Tomassa is al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor het perfectioneren van feesten. Wilt u een tent huren of kopen, dan bent u aan het juiste adres.

Door onze schat aan ervaring en expertise realiseren wij met ons creatieve en gepassioneerde team, kwaliteit en flexibiliteit; het aanbieden van oplossingen op maat. Dit alles vormgegeven vanuit de stijl en wens van u als opdrachtgever. Van het bespreken van wensen tot de dienstverlening ter plaatse. 

Als tentleverancier hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het plaatsen van pagodes en alu tenten, al dan niet gecombineerd met een op hoogte verstelbare systeemvloer. Ook de stretchtent is ondergebracht in ons assortiment. Met onze faciliteiten zijn wij in staat om u te voorzien van een fundament om uw evenement te laten slagen en kan elke activiteit een dak boven het hoofd krijgen.

De stretchtent is met zijn golvende pieken verbluffend elegant. Andere benamingen voor de stretchtent zijn ook wel bedoeinentent, flextent, stretch tent, stretchy of freeform.
Natuurlijk hebben we ook de bekende alutenten, een vrijstaande constructie en de pagode met zijn hoger puntdak. 

Zo zijn wij ervan overtuigd dat elk evenement, festival, bedrijfsfeest, huwelijk, buitenevenement, concert, huwelijksreceptie, verjaardag, opening of zelfs een begrafenis een onvergetelijke gebeurtenis moet zijn. Elk evenement is speciaal. Neem contact op voor een offerte op maat..

Tomassa Tenten

Oude Liesselseweg 78
5751 WP Deurne
0493-319991
06-53992050
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www. tomassa.nl