Hoorzaak van Neerven

20 2019 van neerven

Bent u op zoek naar de hooroplossing? Al meer dan 11 jaar zijn we daarvoor het vertrouwde adres voor Deurne en omgeving! We zijn groot geworden door ‘oor-tot-oor reclame’ omdat wij zoeken naar een oplossing die bij u past. Zodat u er weer bij hoort!

Hoorzaak van Neerven is een zelfstandige, onafhankelijke hoorzaak waar de tijd genomen wordt voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. We kijken samen met u wat de beste oplossing is en stellen hierbij uw wensen centraal. We kunnen u informeren over de nieuwste technologieën en de mogelijkheden tot vergoeding van uw zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij HoorProfs, de organisatie van zelfstandige kwaliteits-audiciens. Zij controleren of onze manier van werken aan de hoogste eisen voldoet. Daarnaast zijn onze audiciens gediplomeerd en StAr geregistreerd. Stichting Audicienregister verbetert en bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven.
Kom eens langs voor een luisterend oor en ontdek dat u beter kunt horen!

Second Opinion
U kunt bij ons terecht voor een second opinion. Dat kan omdat we een onafhankelijke hoorzaak zijn en we alle merken kunnen leveren. Het kan zijn dat u over uw huidige hoortoestellen niet helemaal tevreden bent. Dan bent u bij ons op het juiste adres. We nemen de tijd om naar uw specifieke gehoor en wensen te kijken en bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn. De werking van het hoortoestel is immers niet alleen afhankelijk van het type hoortoestel maar ook van de instelling. Door ons vakmanschap en onze geavanceerde meetapparatuur kunnen we de hoortoestellen vaak nog beter afstemmen op uw wensen.
Ook wanneer u zich nog aan het oriënteren bent voor een hoortoestel, bent u natuurlijk bij ons welkom voor vrijblijvende informatie.

Hoorzaak van Neerven
Hoorzaak van Neerven
Raadhuisstraat 16
5751 LX Deurne
tel. 0493 354 570
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hoorzaakvanneerven.nl