Alptax Taxiservice B.V.

24 2019 alptax

Alptax Taxiservice BV. beschikt over een breed aanbod vervoersdiensten. Het wagenpark bestaat momenteel uit 43 modern uitgeruste taxivoertuigen. Hiermee is Alptax een middelgroot taxibedrijf in de regio Zuid-oost Brabant. Alptax streeft naar kwalitatief hoogwaardig personenvervoer.

Voor elk vervoersprobleem bieden wij een oplossing! Alptax heeft haar hoofdvestiging in Deurne en nevenvestigingen in de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Asten & Someren. Naast reguliere ritten en straattaxivervoer verzorgen wij dagelijks contractvervoer zoals woon- werk en leerlingenvervoer alsmede, zorgtaxivervoer, Taxbus (Regiotaxi) én Zittend Ziekenvervoer.
Mobiel en bereikbaar zijn speelt een steeds grotere rol in ons bestaan. We worden dagelijks meer en meer afhankelijk van mobiliteit en bereikbaarheid. Alptax Taxiservice BV. combineert mobiliteit en bereikbaarheid, met aandacht, in het personenvervoer. Hierdoor wordt u in de gelegenheid gesteld ontspannen gebruik te maken van een van onze services of juist nog even door te werken terwijl u reist. Hiermee maakt u optimaal gebruik van uw kostbare tijd en heeft u het meeste profijt, van onze mobiele bereikbaarheid. Alptax Taxiservice B.V. biedt een breed scala aan vervoersdiensten in de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg. Onze kracht ligt met name in persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk.

Alptax Taxiservice B.V.

Helmondseweg 111
5751 PH Deurne
0493-313131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.alptax.nl