EMC Elektrische tweewielers

25 2019 emc

Hier bent u op de juiste plek voor een elektrische fiets of scooter. Wij zijn namelijk expert op het gebied van elektrisch vervoer en maatwerk, service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Het ontstaan van EMC Deurne
EMC Deurne heeft op 1 maart 2011 haar deuren geopend aan de Stationsstraat in Deurne. René is gediplomeerd autotechnicus en werkte jaren als serviceadviseur bij een groot autobedrijf in de regio. Zijn interesse voor elektrisch vervoer werd daar dan ook gewekt. Daarnaast heeft René een passie voor tweewielers.
Vandaar dat hij zich, samen met zijn vrouw Helmy, in 2009 ging verdiepen in elektrische tweewielers en de verkoop daarvan. Na een aantal jaren van research en technische cursussen was het tijd voor iets nieuws. Zowel in hun leven als in de fietsenbranche. Nu, een aantal jaren verder, hebben zij daar nog steeds geen spijt van!

Specialist in elektrische tweewielers
Elektrisch vervoer is nog altijd in opkomst en zal in de toekomst mogelijk onmisbaar zijn. Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in elektrische tweewielers, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.
Bent u nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen en laat u informeren over de verschillende elektrische fietsen, elektrische mountainbikes, elektrische scooters en accessoires. Maak gratis en vrijblijvend een proefrit en ontdek wat het beste bij u past.

EMC Elektrische tweewielers

Stationsstraat 82
Deurne
0493-820200
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.emc-deurne.nl