Laco sportcentrum Deurne

34 2019 laco deurne

Laco sportcentrum Deurne is gelegen in het centrum van de stad. Het goed uitgeruste complex heeft een groot aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud.Laco sportcentrum Deurne is gelegen in het centrum van de stad. Het goed uitgeruste complex heeft een groot aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud.

Wij bieden zwemles, babyzwemmen (knuffelzwemmen) en groepslessen zwemmen zoals AquaJoggen, AquaPower, AquaRobics en AquaVitaal aan.

Daarnaast kun je heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin in ons binnen- en buitenbad. Ons binnenbad heeft een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad en is tevens voorzien van een glijbaan en sauna met stoombad.

Het buitenbad bestaat uit een ­peuterbassin, wedstrijdbad en een ­recreatiebad met glijbaan. Tevens ­kunnen de kinderen hier ravotten in de speel­gelegenheid met trampoline en springkussen.

In onze fitness ruimte kun je deelnemen aan intensieve en gezellige ­groepslessen ClubJoy Core, ClubJoy Cycle, ClubJoy Fit&Shape en ClubJoy Power. Na een stevige workout kun je in ons horecagedeelte bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje.

Laco sportcentrum Deurne  
Molenstraat 50a
5751 LE Deurne
(0493)-32 26 23
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.laco.eu